портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Маріупольській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації

Опубліковано 10 вересня 2024 року, 12:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

9 вересня у Донецькій області проведено засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Маріупольській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації, до якого долучилися представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

На засіданні, серед інших питань, учасники говорили про організацію роботи закладів освіти у 2024-2025 навчальному році в умовах воєнного стану та стан оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році.

Крім того, в межах засідання заслухали в.о. директора Українського молодіжного фонду, члена Ради з молодіжних питань при Президентові України Миколу Кобисю, який розповів про діяльність Українського молодіжного фонду та можливості для молоді району.

Важливість підтримки молоді, постраждалої від війни, та необхідність створення сприятливих умов для її інтеграції в нові соціальні середовища – це важливі питання, на які потрібно концентрувати фокус уваги.

За результатами засідання надані відповідні доручення з порушених питань та визначені подальші напрями співпраці.