портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Селидівській та Торецькій МВА

Опубліковано 20 вересня 2024 року, 13:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

19 вересня у Донецькій області проведено засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Селидівській та Торецькій міських військових адміністраціях, до яких долучилися представники структурних підрозділів облдержадміністрації.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Торецькій міській військовій адміністрації йшлося про відкриття культурного простору громади в м. Дніпро; початок нового навчального 2024-2025 року в закладах освіти громади; організацію роботи з надання адміністративних послуг мешканцям громади тощо.

14 вересня в м. Дніпро відбулося урочисте відкриття Культурного простору Торецької громади. Важливим компонентом функціонування нового культурного простору є відкриття в ньому філії музичної школи ім. І. Карабиця. Це надаватиме можливість дітям та дорослим навчатися музики, брати участь у концертах та заходах, розвивати музичні таланти та збагачувати культурне життя. Ще одним ключовим аспектом культурного простору є відкриття книжкових полиць для активного читання. Окрім культурних ініціатив, новий простір передбачає надання адміністративних послуг для громадян, а також сприятиме покращенню доступу до первинної медичної допомоги (будуть проводитись прийоми сімейних лікарів).

Підтримка сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, та організація роботи щодо соціального захисту дітей – це ключові питання, які порушили на засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Селидівській міській військовій адміністрації.

За результатами засідання надані відповідні доручення з порушених питань та визначені подальші напрями співпраці.