портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання наради про можливість відключення від газопостачання об’єктів

Опубліковано 22 лютого 2018 року, 16:43

22 лютого 2018 року перший заступник голови райдержадміністрації Дорогань В.І. провів засідання наради про можливість відключення від газопостачання об’єктів комунального підприємства ВО «Волновахаміжрайтепломережа» ОКП «Донецьктеплокомуненерго» та об’єктів бюджетної сфери через відсутність номінації (ліміту) природного газу на березень 2018 року.

До райдержадміністрації надійшли листи ПАТ «Маріупольгаз» що організаціям розташованим на території району необхідно забезпечити виділення номінації (ліміту) природного газу на березень 2018 року станом на 01.03.2018року, а саме: відділ культури та туризму райдержадміністрації, Мангушська міжрайонна філія Державної установи «Донецький обласний лабораторний центр, Мангушкькій відділ Маріупольської місцевої прокуратури №1.

Даним підприємствам надані протокольні доручення що до 28 лютого 2018 року необхідно забезпечити виділення номінації (ліміту) природного газу на березень 2018 року, а також розглянути можливість забезпечення об’єктів у випадку відключення теплом з альтернативних джерел.

 

Мангушська райдержадміністрація