портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання робочих груп з розробки Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року

Опубліковано 25 листопада 2019 року, 17:32 , Департамент економіки облдержадміністрації

З 19 по 22 листопада 2019 року відбулися засідання робочих груп з розробки Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року за напрямами: «Економічний розвиток і зайнятість населення», «Підвищення спроможності громад надавати якісні послуги населенню», «Людський розвиток», «Безпечне суспільство». Членами робочих груп були обговорені результати доопрацювання карток технічних завдань на проєкти, які були запропоновані для включення до Плану заходів з реалізації Стратегії на попередніх засіданнях. Також під час засідань були розглянуті нові ідеї проєктів, які надійшли під час додаткового відбору наприкінці жовтня.

Таким чином, сформовано попереднє бачення переліку технічних завдань, які отримали найвищі оцінки та мають усі шанси увійти до Плану заходів з реалізації Стратегії.

З урахуванням висловлених зауважень буде розроблено проєкт Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року та плану заходів з її реалізації, після чого максимально швидко будуть проведені громадські обговорення отриманих результатів.

Просимо усіх зацікавлених слідкувати за оголошеннями та долучатися до цієї роботи.