портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведення обласного конкурсу «Волонтер Донеччини»

Опубліковано 25 листопада 2019 року, 17:35 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Відповідно до Порядку проведення обласного конкурсу «Волонтер Донеччини» (далі – Порядок), затвердженого розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 23 жовтня 2018 року № 1283/5-18, зареєстрованого у Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 31 жовтня 2018 року за № 250/2692, враховуючи зміни до зазначеного розпорядження, які затверджені розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 11 листопада 2019 року № 1233/5-19 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 23 жовтня 2018 року № 1283/5-18», зареєстровані в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 15 листопада 2019 року за № 311/3024, Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації оголошує обласний конкурс «Волонтер Донеччини» (далі – Конкурс).

У Конкурсі мають право брати участь фізичні особи та громадські об’єднання, які зареєстровані на території Донецької області та протягом поточного року надавали волонтерську допомогу отримувачам на підконтрольній території Донецької області.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

заявку на участь у Конкурсі за формою, визначеною у додатках 1,2;

зміст волонтерської допомоги (роботи та послуги) (слід зазначити стислу інформацію про тривалість волонтерської діяльності, кількість осіб, яким надавалась волонтерська допомога);

фото/відео матеріали, які підтверджують надання волонтерської допомоги отримувачам на підконтрольній території Донецької області;

згоду на обробку персональних даних учасників Конкурсу відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Зазначені документи складаються державною мовою та подаються Комісії у письмовій та електронній формі.

Учасники Конкурсу забезпечують повноту і достовірність відомостей, що містяться в документах, поданих до Комісії.

Заяви, подані з неповним переліком документів не реєструються та повертаються учасникам Конкурсу із зазначенням підстав їх повернення.

У разі усунення виявлених недоліків, учасник Конкурсу, до закінчення кінцевого строку подання заяви, має право подати її повторно.

У разі виявлення секретарем Комісії під час підготовки до засідання Комісії невідповідності учасника Конкурсу умовам проведення Конкурсу або пункту 13 Порядку, учасник Конкурсу не допускається до участі у Конкурсі, про що він повідомляється письмово не пізніше ніж за 2 дні до дня проведення Конкурсу.

Конкурс проводиться шляхом оцінювання поданих пропозицій, формування рейтингу конкурсних пропозицій та визначення переможців конкурсу відповідно до зазначеного рейтингу.

Переможці Конкурсу визначаються за наступними номінаціями:

1) екологічне волонтерство; 

2) інклюзивне волонтерство;

3) надання допомоги учасникам АТО/ООС та членам сімей загиблих (тих, які пропали безвісті) військовослужбовців;

4) культурно-мистецьке, спортивне волонтерство;

5) соціально-правова підтримка мешканців області.

Конкурс проводиться протягом листопада-грудня 2019 року та закінчується 05 грудня 2019 року. Місця проведення конкурсу м. Краматорськ, вул. О. Тихого, буд.6.

Конкурсні пропозиції приймаються з дня опублікування оголошення до 29 листопада 2019 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 9-00 до 18-00 (п’ятниця до 17-00) за адресою: м.Краматорськ, вул. О.Тихого, буд.6, департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної державної адміністрації, [email protected]. Контактний номер телефону (066) 288-88-05.

Додаткові матеріали: