портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання робочої групи з організації виконання заходів Регіональної програми інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на 2018 рік

Опубліковано 21 грудня 2018 року, 16:06 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

20 грудня 2018 року у приміщенні Донецької облдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з організації виконання заходів Регіональної програми інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на 2018 рік, координацію якої здійснює Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації. На засіданні були підведені підсумки виконання зазначеної програми за 2018 рік та визначено пріоритетні напрями роботи структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади з внутрішньо переміщеними особами у 2019-2020 роках. Засідання проводилося за підтримки Програми «Радник з питань ВПО».

Внутрішньо переміщені особи і надалі залишаються однією із найбільш вразливих груп населення, які потребують матеріальної, фінансової, соціально-педагогічної і психологічної допомоги та підтримки. 

Робота продовжиться з урахуванням накопиченого досвіду підвищення соціальних стандартів життя внутрішньо переміщених осіб, враховуючи стратегічні напрями Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб і впровадження довгострокових рішень щодо внутрішнього переміщення.



Інші новини за темою