портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання робочої групи з питань стратегічного розвитку об’єднаних територіальних громад Донецької області

Опубліковано 23 травня 2018 року, 17:45

23 травня 2018 року в місті Краматорськ відбулося друге засідання робочої групи з питань стратегічного розвитку об’єднаних територіальних громад Донецької області.

У заході взяли участь представники департаментів Донецької облдержадміністрації, представники об’єднаних територіальних громад, Центру розвитку місцевого самоврядування та  Донецької агенції регіонального розвитку.

Під час засідання члени робочої групи заслухали доповіді представників об’єднаних територіальних громад про стан виконання рекомендацій, наданих на першому засіданні робочої групи та надали громадам рекомендації щодо розробки Стратегій розвитку громад, а також визначили пріоритетні напрями розвитку територій громад Донецької області, виходячи з наявного соціально-економічного потенціалу територій.

«Стратегії перших об’єднаних громад є важливими для самих громад, а також можуть стати чудовим прикладом для інших об’єднаних територіальних громад. Наявність стратегії є передумовою отримання технічної допомоги як від держави, так і від міжнародних донорів. Її обов’язковість також прописана у законодавстві» - зазначила начальник відділу методологічного забезпечення управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики. 

 

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації