портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької облдержадміністрації представив нового очільника Волноваської РДА

Опубліковано 03 березня 2021 року, 15:25

Представлення новопризначеного голови Волноваської районної державної адміністрації Анатолія Немченка відбулося сьогодні у великій залі засідань Волноваської районної ради.  

Він призначений на посаду розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 26 лютого 2021 року №120/2021-рп.

Представив нового очільника району заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. У заході також взяли участь голова Волноваської районної ради Сергій Кирилов, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних представництв центральних органів виконавчої влади, голови територіальних громад.

 «Шановний Анатолію Миколайовичу, дозвольте привітати вас з призначенням та побажати успіхів і натхнення в роботі. Сподіваюсь на плідну співпрацю, в тому числі з активом району», - сказав Вадим Філашкін у своїй промові. 

Анатолій Немченко запевнив, що добре розуміє вимоги часу і покладену на нього відповідальність, подякував за високу довіру та висловив надію на плідну співпрацю на новій посаді.