портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині тривають роботи з реконструкції трьох приймальних відділень у лікарнях

Опубліковано 03 березня 2021 року, 16:04

Роботи щодо реконструкції трьох приймальних відділень екстреної медичної допомоги тривають у Донецькій області станом на  початок березня.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на брифінгу у Краматорську сьогодні, 3 березня. 

Нагадаємо, приймальні відділення у 11 лікарнях Донецької області відновлюються та модернізуються в рамках  національної програми «Велике будівництво». Роботи на восьми з них вже завершено.  

«У лютому завершилися роботи по реконструкції двох приймальних відділень екстреної медичної допомоги – у Краматорську та Костянтинівці.  Зараз у роботі перебуває ще три приймальні відділення -  це міста Покровськ та Добропілля. Третє приймальне відділення – у Бахмуті. Я його завжди відокремлюю, тому що воно також є повноцінним приймальним відділенням, але будується за рахунок коштів Міжнародного комітету Червоного Хреста по іншій програмі»,  -  зазначив очільник області.

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України. Нагадаємо, у 2020 році на Донеччині було капітально відремонтовано школи у Красногорівці, Селидовому, Сіверську, Нікольському та Желанному,  дитячі садочки відкрито у Бахмуті («Кріпиш», «Гусельки» та «Кульбабка»), Маріуполі («Юний моряк») та  у Краматорську («Зернятко»).   Щодо спортивних об’єктів, то у рамках проєкту «Велике будівництво» три з них були побудовані «з нуля» -  це стадіон у Волновасі,  спортивний комплекс та крите футбольне поле у Краматорську, ще два об’єкти реконструювали -  стадіони у Селидовому та Слов’янську.  Проведено ремонти низки автомобільних доріг та мостів. Відновлюються та модернізуються  приймальні відділення в лікарнях Донецької області.

Інші новини за темою