портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина готова до будівництва й реконструкції 25 об’єктів інфраструктури у рамках програми «Велике будівництво-2021»

Опубліковано 05 лютого 2021 року, 12:10

Донецька область готова до будівництва й реконструкції 25 об’єктів інфраструктури у 2021 році в рамках президентської програми «Велике будівництво». Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на брифінгу у Краматорську 4 лютого.

«Попри пандемію, не припиняємо робіт з розбудови інфраструктури області. Минулого року Донеччина посіла перше місце в Україні за результатами реалізації програми «Велике будівництво-2020».  На цей рік заплановано 25 об’єктів, вони подані»,  -  сказав очільник області.

Павло Кириленко додав, що йдеться про об’єкти культурної, соціальної, економічної сфер тощо.  Повний перелік цих об’єктів та терміни реалізації будуть оприлюднені додатково – зараз він проходить стадію узгодження.

Донеччина налаштована на те, щоб втримати лідерство у реалізації програми «Велике будівництво» у 2021 році. 












Приємно відзначити, що навіть в умовах карантину високі результати показують спортсмени Донеччини. Протягом січня вони взяли участь у 37 змаганнях всеукраїнського та одному – міжнародного рівня. Завоювали 10 медалей: 1 золоту, 5 срібних та 4 бронзових.

Ми продовжуємо минулорічну практику заохочення спортсменів і тренерів до високих результатів: у січні розпочали виплату з обласного бюджету стипендій 70 (семидесятьом) перспективним спортсменам та зарплат 24 спортсменам-інструкторам Донецької обласної штатної спортивної команди резервного спорту з олімпійських видів спорту.     

Інші новини за темою