портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина стала переможцем за результатами реалізації програми “Велике будівництво”

Опубліковано 29 грудня 2020 року, 21:12

Донецька область стала переможцем за результатами реалізації президентської програми “Велике будівництво”. Підсумки програми у 2020 році підвели на нараді під головуванням міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова та заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка. 

“На згадку про цю подію отримав символічний пам’ятний подарунок - новорічні кульки з традиційними візерунками областей України й автографами голів ОДА... Приємно було почути слова щирої подяки на адресу команди Донецької ОДА та відчути підтримку колег – голів обласних державних адміністрацій”, - написав голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Facebook.

Від себе він подякував за роботу колективу Донецької облдержадміністрації - обласної ВЦА та спрогнозував, що наступний рік буде ще динамічнішим, адже область прагне втримати лідерство. 

 Нагадаємо, що у рамках програми “Велике будівництво” на Донеччині було капітально відремонтовано школи у Красногорівці, Селидовому, Сіверську, Нікольському та Желанному,  дитячі садочки відкрито у Бахмуті («Кріпиш», «Гусельки» та «Кульбабка»), Маріуполі («Юний моряк») та  у Краматорську («Зернятко»).   Щодо спортивних об’єктів, то у рамках проєкту «Велике будівництво» три з них були побудовані «з нуля» -  це стадіон у Волновасі,  спортивний комплекс та крите футбольне поле у Краматорську, ще два об’єкти реконструювали -  стадіони у Селидовому та Слов’янську. 

Відновлюються та модернізуються  приймальні відділення в лікарнях Донецької області. Проведено ремонти низки автомобільних доріг та мостів.

 


Інші новини за темою