портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Структурні підрозділи Донецької ОДА провели онлайновий семінар для представників територіальних громад

Опубліковано 03 березня 2021 року, 16:23 , Департамент економіки облдержадміністрації

Представники понад тридцяти громад  взяли участь в онлайновому семінарі,  який було проведено департаментом економіки Донецької облдержадміністрації спільно з управлінням кадрового забезпечення та з питань нагород, управлінням з питань звернення громадян та доступу до публічної інформації  та управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА  сьогодні, 3 березня. 

На початку заходу представники управління кадрового забезпечення та з питань нагород облдержадміністрації розповіли про підвищення рівня професійної компетентності працівників органів місцевого самоврядування, порядок ведення військового обліку, порядок представлення до відзначення державними, урядовими нагородами України та відзнаками облдержадміністрації.

Керівниця управління з питань звернення громадян та доступу до публічної інформації облдержадміністрації розповіла про забезпечення конституційних прав громадян на звернення та доступ до публічної інформації. Розглянуто нормативно-правову базу зазначеного питання, висвітлено основні параметри документів та вимоги до надання відповідей на звернення.

Також йшлося про забезпечення участі громадськості в реалізації державних та регіональних програм. Зазначено, що активне партнерство влади з громадськістю сприяє досягненню спільних цілей та позитивним змінам у громадах.