портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької облдержадміністрації провів робочу нараду з питань цифровізації у Миколаївській громаді

Опубліковано 28 січня 2022 року, 13:17

Заступник голови Донецької облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Максим Сандига разом з начальником управління з питань інформатизації та цифровізації облдержадміністрації Володимиром Білокопитим з робочою поїздкою відвідали Миколаївську територіальну громаду, сьогодні 28 січня. 

Разом з керівництвом громади вони обговорили перелік електронних сервісів, а саме впровадження системи електронного документообігу, а також відвідали Центр надання адміністративних послуг. Максим Сандига позитивно відзначив рівень надання послуг та інфраструктуру об’єкту. 

«Ми хочемо наголосити на напрямку цифровізації. Це перспективний напрямок, ми бачимо певний розвиток, відкриваються ЦНАПи. Так,  у 2022 році в рамках «Великого будівництва» буде відкрито ЦНАПи у Вугледарі, Краматорську та Бахмуті», - зазначив Максим Сандига. 

Пріоритетними питаннями для впровадження у громаді є система відеоспостереження «Безпечне місто» та автоматизація роботи депутатського корпусу. 

Міський голова Миколаївки Олександр Гадяцький пообіцяв, що у громаді буде призначено «Цифрового лідера».

Нагадаємо, у 2018 році Миколаївська ОТГ була залучена до пілотного проєкту облдержадміністрації з розгортання системи електронного документообігу.