портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької облдержадміністрації зустрівся з мешканцями Мирненської громади

Опубліковано 21 лютого 2022 року, 16:16

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін провів зустріч з мешканцями с Мирненської територіальної громади, під час якої обговорили найактуальніші проблеми та шляхи їх вирішення.

Участь у зустрічі також взяли народний депутат України Дмитро Лубінець, голова Волноваської РДА Анатолій Немченко, керівник Мирненської ВЦА Володимир Весьолкін, заступник командувача ОТУ "Схід" Аркадій Степаненко, начальник ЦВС ОТУ "Схід" Олександр Студенков, т.в.о. начальника Волноваського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області Володимир Явтушенко, голова Федерації грецьких товариств України  Олександра Проценко, представники громадських організацій.

Мешканців громади турбують такі питання, як забезпечення сталого електропостачання та водопостачання, забезпечення доступу до медичних послуг, отримання пільг та адміністративних послуг.

"За результатами зустрічі кожен керівник отримає протокольне доручення та працюватиме над розв'язанням проблем громади. Об'єднавши зусилля обласної та місцевої влади, громадського активу та військових ми обов'язково виправимо ситуацію. Невдовзі розпочнеться черговий етап відновлення будинків, пошкоджених внаслідок російської агресії, спільно з урядом працюємо над програмами з компенсації за зруйноване житло та поранення, отримані внаслідок обстрілів. Ми ніколи не залишили мешканців області без підтримки",- наголосив заступник очільника області.

Протягом обговорень деякі мешканці громади одразу отримали відповіді на свої запитання, низку інших буде вирішено у робочому порядку.