портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА ознайомилась з діяльністю Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у Слов’янську

Опубліковано 21 травня 2021 року, 09:47

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна ознайомилась з діяльністю  Центру соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Слов’янськ під час робочої поїздки 20 травня.

Її супроводжували  начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Тимофеєва, заступник Слов’янського міського голови Віктор Воропаєв та начальник служби у справах дітей міської ради  Олена Соколова.

Наразі в закладі послуги із соціально-психологічної реабілітації  отримує 31 дитина, у зв’язку з перебуванням їх сімей у складних життєвих обставинах.

Юлія Костюніна поспілкувалась з вихованцями Центру, побачила,  які умови для проживання, навчання та відпочинку для них створені.

Заступник очільника області наголосила на важливості того,  що діти, які  перебувають у складних життєвих обставинах, мають можливість отримати необхідну допомогу у Центрі. Вона зазначила,  що тут докладають усіх зусиль для вирішення проблем у сім’ї, щоб кожна дитина  повернулася до рідних батьків і виховувалася у сімейному оточенні.