портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА представив голову Вугледарської військово-цивільної адміністрації

Опубліковано 24 листопада 2021 року, 10:30

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін  представив  голову Вугледарської військово-цивільної адміністрації Сергія Новікова сьогодні, 24 листопада.  

«Представляю вам нового керівника. Розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 22 листопада 2021 року призначено Новікова Сергія Сергійовича керівником Вугледарської військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області»,  -  сказав Вадим Філашкін.  

Сергій Новіков подякував за високу довіру.  «Я усвідомлюю велику відповідальність, надану мені державою. Впевнений, що мій досвід роботи на керівних посадах буде сьогодні в нагоді. Будемо працювати і буде результат на благо як громади,  так і області, і держави в цілому», -  сказав Сергій Новіков. 

Нагадаємо, 19 лютого 2021 року Указом Президента України №61/2021 "Про утворення та реорганізацію військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області" було утворено Вугледарську міську військово-цивільну адміністрацію Волноваського району Донецької області.