портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін здійснив прийом громадян у Маріуполі

Опубліковано 15 травня 2019 року, 16:56 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні в Маріуполі відбувся черговий прийом громадян у заступника голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна. Цього разу до адміністрації звернулися двоє громадян.

Маріупольський тренер з ушу Віталій Болдирєв прийшов на прийом зі своєю підопічною - багаторазовою чемпіонкою України та Європи Ганною Терещенко. Він розповів, що для тренувань спортсменам необхідний спеціальний зал, а в ідеалі - спеціалізована спортивна школа. Щонайменше, необхідно відремонтувати приміщення, у якому спортсмени займаються зараз. Із цими проханнями він уже звертався до міської влади, але результатів поки що це не дало.

Вадим Філашкін запевнив тренера, що розвиток спорту важливий для обласної адміністрації та пообіцяв посприяти не тільки у вирішенні нагальних проблем у Маріуполі, але й із розвитком мережі ушу по всій області.

Також на прийом прийшов мешканець будинку зі шпилем Владислав Петрович. Він розповів, що з початком війни він із сусідами власним коштом повністю оновили бомбосховище, розташоване у підвалі будинку. Втім, місяць тому з'явилася група людей, яка заявила, що ще у 2008 році придбала це приміщення і зараз планує використовувати його для власних цілей.

За словами Вадима Філашкіна, розширення мережі бомбосховищ є для ОДА пріоритетом і, крім того, бомбосховища не можна приватизувати, тож обласна адміністрація візьме питання встановлення справедливості під свій контроль. Присутній на прийомі начальник центрального відділу поліції ГУНП у Донецькій області Сергій Бичін запевнив, що поліція зі свого боку всіляко цьому сприятиме.