портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА взяла участь у Конгресі жінок Донеччини «Рух до гендерної рівності в контексті міжнародних зобов’язань України»

Опубліковано 04 жовтня 2021 року, 15:24

Конгрес  жінок Донеччини «Рух до гендерної рівності в контексті міжнародних зобов’язань України»  розпочав роботу у Краматорську сьогодні, 4 жовтня. 

У ньому взяла участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна. 

Метою заходу є об’єднання прогресивного жіноцтва Донеччини довкола актуальних питань політичної, економічної, громадської участі жінок у житті та розвитку регіону, а також ідеї гендерної рівності як запоруки розвитку української демократії. 

Це перший захід, який відбувається на Донеччині в такому масштабному форматі. В українському суспільстві все більше укорінюється думка про те, що гендерна рівність – це один з основних принципів існування цивілізованого суспільства. 

«Країна розвивається, рухається вперед. Питання забезпечення рівних прав та можливостей, подолання гендерних стереотипів охоплює все більше коло людей. Для облдержадміністрації питання гендерної рівності є пріоритетним. Сподіваюсь, що Конгрес жінок Донеччини дасть змогу здійснити обмін досвідом та кращими практиками, а представники та представниці кожної з громад Донеччини, які долучилися до заходу, отримають нові ідеї, які будуть втілюватися на місцях», - наголосила Юлія Костюніна.