портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА взяла участь в онлайновій нараді з Міністерством соціальної політики України

Опубліковано 14 квітня 2021 року, 17:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Заступник голови  Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна взяла участь в онлайновій нараді з Міністерством соціальної політики України, яка відбулась за участю заступника міністра з питань європейської інтеграції Ольги  Ревук 14 квітня. 

Тематикою наради була підготовка проєкту постанови Кабінету Міністрів України про порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

Передбачається, що субвенція у 2021 році обсягом 274,2 млн грн буде надана на створення наступних служб: притулків, денних центрів соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі та спеціалізованих служб.

Під час наради обговорювались механізм взаємодії та координація Мінсоцполітики з місцевими державними адміністраціями та територіальними громадами, а також деталі щодо участі в субвенції.