портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині заклади продовольчої торгівлі займають перше місце серед порушників вимог протиепідемічних заходів

Опубліковано 14 квітня 2021 року, 18:01

Понад 20 тисяч перевірок щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог протиепідемічних заходів  провели фахівці Держпродспоживслужби у Донецькій області з початку 2021 року.   Про це перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області Володимир  Кирилюк повідомив на брифінгу у Краматорську сьогодні, 14 квітня.  

«З початку цього року проведено 20 087 перевірок.  Порушення протиепідемічних вимог виявлені при 1664  перевірках. За результатами контрольно-наглядової діяльності застосовані наступні заходи впливу: складено 31 протокол про адміністративні правопорушення, винесено 1605 приписів про усунення порушень  протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання, які наразі знаходяться на контролі за виконанням»,  -  сказав Володимир  Кирилюк. 

Він зазначив, що серед порушників за категоріями на першому місці - заклади продовольчої торгівлі, на другому місці знаходяться агропродовольчі ринки,  на третьому місці -  об’єкти торгівлі непродовольчими товарами.