портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА вручив нагороди рятувальникам, залученим до відновлення житла у Гранітному

Опубліковано 29 жовтня 2021 року, 16:05

Співробітники ДСНС України, залучені до відновлення пошкодженого внаслідок російської агресії житла у Гранітному та інших населених пунктах Волноваського району, отримали нагороди та символічні подарунки від Донецької облдержадміністрації, ГУ ДСНС України у Донецькій області, командування Операції об’єднаних сил та органів місцевого самоврядування. 

Двадцять рятувальників з Львівської області два місяці працювали над відновленням житла, яке було пошкоджене внаслідок обстрілів з боку російських військ.

«Від імені голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка щиро дякую кожному з вас за сміливість та величезний внесок у відновлення мирного життя наших громадян. Проведена величезна робота, і наступного року ми будемо її продовжувати. На жаль, через останні події у Гранітному вам особисто довелось дізнатись, що таке обстріли, і частину робіт не вдалось завершити. Ворог не дотримується режиму припинення вогню, а ризикувати життям співробітників ДСНС ми не можемо. Як тільки буде отриманий режим «тиші», ми одразу завершимо відновлення усіх запланованих будинків», - зазначив заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін під час урочистого заходу.

Нагадаємо, під час цієї ротації підрозділи ДСНС коштом матеріального резерву Донецької області відновили близько 420 житлових будинків, всього ж протягом 2021 року відновлено понад 800 будинків у населених пунктах вздовж лінії розмежування.