портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершився обласний форум «Молодіжна робота - мій стиль життя»

Опубліковано 31 серпня 2023 року, 18:48 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Завершився обласний форум «Молодіжна робота – мій стиль життя», який зібрав 100 молодіжних працівників Донецької області. Це були 3 дні інтенсивного спілкування, обміну досвідом, ознайомлення з новими можливостями та пошуку оптимальних шляхів вирішення проблемних питань.

Захід проведено завдяки фінансовому сприянню Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за організаційної підтримки Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та Управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ та за підтримки ЄС та Німецького банку розвитку KfW.

Представники громадської організації YouthUp, яка виступила у числі організаторів форуму, зазначили: «YouthUp разом з UNICEF Ukraine підтримали цей нетворкінг-форум, адже його внесок – неоціненний. Саме ці молодіжні працівники – люди, чию професійність та запал не можна втрачати. Після деокупації Донеччини вони будуть працювати з молоддю, відновлювати та заново вибудовувати роботу. Дехто ж досі залишається на прифронтових територіях, і попри всі ризики не покидає свій дім та свою громаду».

В останній день форуму молодіжні працівники ділилися досвідом роботи у своїх громадах. Дуже тішить те, що, попри всі виклики, які ставить перед нами війна, у громадах області не зупиняється молодіжна робота. Активно працюють молодіжні ради Покровська та Мирнограда, молодіжні центри Миколаївки, Курахового, Слов’янська, Мар’їнської, Олександрівської, Хлібодарівської громад, громадські організації Добропілля та Краматорська. Молодь Донеччини активно допомагає цивільному населенню та військовим.

Фахівці Донецького обласного дитячо-молодіжного центру зазначають: «Молодіжні працівники, які мусили покинути свій рідний дім через повномасштабну війну, зараз все одно реалізовують свої набуті попередні знання та досвід у молодіжній роботі по всій країні. Трансформуючи власний досвід роботи з молоддю, під час війни, у потужні проєкти».

Тільки разом ми зможемо подолати ті перепони та виклики, які ставить перед нами військова агресія російської федерації, та збережемо величезний потенціал молоді Донеччини.