портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зберігається висока ймовірність появи туманів та виникнення ожеледиці!

Опубліковано 24 січня 2019 року, 15:21 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

24 січня на території Донецької області – дощова погода (атмосферні опади прогнозуються до кінця поточної доби). Відчутне потепління дозволяє дорожникам завершити роботи з розчищення прямих ділянок автошляхів (першочергові заходи з експлуатаційного утримання крутих поворотів, спусків і підйомів, перехресть та примикань – виконані). Діапазон денних і нічних температур: +3… -5 °C.

Обмежень у русі автомобільними дорогами загального користування державного значення немає. Проїзд забезпечено. 

Увага! Зберігається висока ймовірність виникнення ожеледиці та появи туманів! Коливання температури повітря (від незначного мінуса до незначних плюсових показників) може призвести до підмерзання асфальтобетонного покриття! Розстилання туманів прогнозується по всій території області до кінця дня (з видимістю 200-500 м). Наразі атмосферне явище спричинило погіршення видимості на ділянках автодоріг Олександрівського та Слов’янського районів.

Додамо, що найбільша кількість спецтехніки підрядного підприємства ДП «Донецький облавтодор» для розчищення міжнародних, національних і територіальних трас була задіяна минулої ночі – 46 одиниць. Безперебійний проїзд забезпечували понад 60 дорожників.

Будьте обережні за кермом! Обирайте швидкісний режим із урахуванням збільшення гальмівного шляху! Перевірте транспортні засоби на наявність додаткового обладнання!