портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зміцнюємо міжрегіональні зв'язки

Опубліковано 30 липня 2024 року, 21:30

Сьогодні делегація Донецької ОДА на чолі з заступником голови Донецької облдержадміністрації Олександром Шевченком зустрілась з очільником міста Кам'янець-Подільський Михайлом Посітком.

Під час зустрічі обговорили питання, пов'язані з релокованими комунальними закладами Донеччини, їх функціонуванням на Хмельниччині, зокрема КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені Івана Карабиця» та Санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації «Смарагдове місто». Також обговорили поточну складну військову ситуацію в Донецькому регіоні й нові виклики, які доводиться долати. 

До речі, в місті вже другий рік поспіль реалізується проєкт з оздоровлення та реабілітації дітей Донеччини. Хлопці та дівчата з різних куточків регіону мають можливість безплатно відпочивати протягом місяця. Зараз в межах зазначеного проєкту в Камянець-Подільському знаходяться діти з Мирноградської громади. 

Олександр Шевченко подякував адміністрації міста за допомогу та всебічну підтримку донеччан на Кам'янець-Подільській землі.