портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 30 липня 2024 року, 21:59

🔹Четверо загиблих та четверо поранених - такі наслідки обстрілів росіянами Донецької області. Всього за добу ворог 13 разів відкривав вогонь по населеним пунктам регіону. З лінії фронту евакуйовано 306 людей, у тому числі 34 дітей.

🔸Контроль за умовами проживання та виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях. Про таке говорили під час наради в Донецькій ОВА. Крім того,  розглянули питання роботи пунктів незламності та облаштування захисних споруд цивільного захисту. 

🔹Триває робота з надання послуг мешканцям деокупованих територій. Упродовж минулого тижня фахівці ПФУ в Донецькій області провели виїзні прийоми для мешканців с. Рубці, с. Лозове Лиманської громади та м. Святогірськ. Люди отримали консультації та практичну допомогу.

🔸Як держава допомагає бізнесу створювати інклюзивне середовище. Історія Лілії є приклад того, як держава та бізнес об’єднують зусилля для підтримки найбільш вразливих категорій населення. Жінку з інвалідністю працевлаштувала підприємиця із Слов'янська. Обоє отримали свій зиск.

🔹Заступник голови Донецької ОДА провів моніторинг діяльності Бахмутського коледжу. Делегація оглянула приміщення та музичні класи релокованого закладу. Зокрема поспілкувались з працівниками коледжу, перевірили хід вступної програми та обговорили потреби до нового навчального року.