портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зміна кар'єри: нова професія психолога завдяки ваучеру від служби зайнятості

Опубліковано 04 липня 2024 року, 15:12 , Донецький обласний центр зайнятості

Служба зайнятості відкриває нові можливості для кожного! Здобути затребувану професію можна безкоштовно, скориставшись ваучером на навчання.

Ця програма дає шанс не лише опанувати нову спеціальність, а й розпочати успішну кар'єру. Історія Ліани Єльчанінової - яскравий приклад того, як ваучер може змінити життя.

Ліана - підприємиця та волонтерка, яка завжди цікавилася психологією та прагнула допомагати людям. Вона пройшла безліч курсів та тренінгів, а згодом почала проводити власні антистресові програми для жінок. Однак для того, щоб стати кваліфікованим психологом та допомагати людям на професійному рівні, їй не вистачало знань та навичок.

Після того, як жінка дізналася про можливість отримати ваучер на навчання від служби зайнятості, вона вирішила скористатись такою нагодою. Ліана звернулась до Краматорського міського центру зайнятості, де отримала консультацію та допомогу у виборі навчального закладу. Вона подала заявку та отримала ваучер. Наразі, жінка безкоштовно навчається у магістратурі за спеціальністю "психологія, екстремальна кризова психологія" в університеті Ушинського.

Сьогодні Ліана не лише здобуває теоретичні знання, а й активно використовує їх на практиці. Її мрія – стати висококваліфікованим психологом, який допомагатиме людям долати складні життєві ситуації та знаходити гармонію з собою.

Історія Ліани – це лише один із багатьох прикладів того, як ваучер на навчання може змінити життя людини. Ця програма дає можливість безробітним громадянам не лише здобути нову професію, а й знайти роботу, яка буде їм до душі та приноситиме стабільний дохід.

Якщо ви мрієте стати психологом, зверніться до центру зайнятості https://t1p.de/2u2np та дізнайтеся більше про можливість отримати ваучер на навчання та його переваги https://www.dcz.gov.ua/profnavch/voucher.

Якщо потрібна детальна консультація, зателефонуйте до call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно за номером: 0-800-33-61-67.