портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

"ЗНО у Донецькій області проходить з дотриманням санітарних вимог" - Юлія Костюніна

Опубліковано 25 червня 2020 року, 11:30

Тестування з математики, яким 25 червня розпочинається основна сесія ЗНО-2020, у Донецькій області проходить з дотриманням усіх необхідних санітарних вимог. Про це повідомила заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна.

"ЗНО у Донецькій області проходить з дотриманням санітарних вимог, передбачених Кабінетом міністрів та міжнародними правилами. Заради безпеки дітей обов'язковою вимогою є дотримання соціальної дистанції, температурний скринінг на вході до приміщень, обробка рук антисептиком та масочний режим. Усі школи області, де проходить оцінювання, забезпечені запасними масками, антисептиками та одноразовими паперовими рушниками. Також у кожній школі працюють медики та поліція, які контролюють дотримання карантинних норм. Питання безпеки дітей знаходиться на особистому контролі голови облдержадміністрації", - сказала Юлія Костюніна.

Нагадаємо, що з метою створення безпечних умов, забезпечення засобами протиепідемічного захисту пунктів тестування і учасників зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту, єдиного фахового вступного випробування у 2020 році департамент освіти і науки облдержадміністрації за дорученням Кабінету Міністрів України передав 19 червня органам управління у сфері освіти міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій засоби протиепідемічного захисту.  Донецька область отримала їх від групи Нафтогаз в особі АТ «Укргазвидобування», Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Посольства Швейцарії в Україні.