портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звіт про проведення електронної консультації з громадськістю Департаменту соціального захисту населення Донецької ОДА

Опубліковано 19 квітня 2021 року, 17:40

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Департамент соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації

2. Питання або назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку призначення і виплати у 2021 році щомісячної допомоги здобувачам освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на повному державному забезпеченні, за рахунок коштів обласного бюджету».

Публічне громадське обговорення проводилось шляхом електронних консультацій. Інформаційне повідомлення та матеріали було розміщено на офіційному веб*сайті Донецької обласної державної адміністрації http://dn.gov.ua

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні:

Пропозиції та зауваження не надходили.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до Департаменту соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації:

Пропозиції та зауваження не надходили.

5. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обгрунтуванням прийнятого рішення та причин неврахування пропозицій та зауважень:

Пропозиції не надходили.

6. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

У зв’язку з відсутністю пропозицій проєкт розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку призначення і виплати у 2021 році щомісячної допомоги здобувачам освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на повному державному забезпеченні, за рахунок коштів обласного бюджету», залишити без змін.