портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звітний концерт Духового оркестру Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця

Опубліковано 04 квітня 2023 року, 08:48 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

3 квітня 2023 року відбулася яскрава подія у діяльності Духового оркестру Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця - звітний концерт у міському Будинку культури м. Кам‘янець–Подільський для жителів міста.

Через російську агресію проти України колектив оркестру довгий час не мав можливості виступати у подібних великих концертних залах, що до війни було традицією. Немов ковток свіжого повітря подарували музикантам з Бахмута на чолі з диригентом оркестру Юрієм Дахновський департамент гуманітарної політики Кам‘янець-Подільської міської ради на чолі з Дмитром Назаренком та міський Будинок культури на чолі з Миколою Нечаєм, надавши можливість виступу перед поціновувачами різножанрової української та світової музики. Окрема подяка - Військовому оркестру міста (керівник - Андрій Жарій), який підтримав Духовий оркестр спільним виступом і зробив звучання ще більш насиченим і ефектним.

Концерт, за традицією, було присвячено героїчній боротьбі воїнів ЗСУ та майбутній Перемозі. Слава Україні!!! Героям Слава!!!

Управління культури і туризму облдержадміністрації