портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«16 днів проти насильства»: молодь Донецької області виявилася достатньо обізнаною щодо способів протидії насильству

Опубліковано 02 грудня 2020 року, 15:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Молодь Донецької області достатньо обізнана у формах, ознаках, термінах та способах протидії насильству.  Про це свідчать результати опитування щодо обізнаності молоді про проблеми насильства в суспільстві у Донецької області.

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації  провів таке опитування   у рамках Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства».  

Метою опитування було вивчення думки учасників тестування щодо цієї загальносуспільної проблеми. В тестуванні взяла участь молодь, віком  15-35 років, у кількості 1154 особи.

Згідно з отриманими даними, 80 % учасників тестування вважають, що проблема насильства стоїть перед усієї світовою спільнотою, оскільки латентність насильства та відсутність точних даних про його розповсюдженість і форми прояву спричиняють брак належної допомоги потерпілим, відповідних реабілітаційних програм, спеціалістів, «гарячих ліній» допомоги, державної

Кампанія «16 днів проти насильства» — це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності молоді щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.