портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

#безпечнеЛіто разом із рятувальниками Донеччини!

Опубліковано 01 червня 2020 року, 11:55 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

Сьогодні увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. 1 червня- це свято щирого сміху та щасливих посмішок, яскравих емоцій та променистої радості. Крім того, для всіх школярів, крім випускників, сьогодні розпочинаються довгоочікувані канікули.

Що таке літні канікули? Це 3 місяця надзвичайних пригод та дивовижних зустрічей. Це безкінечні прогулянки з друзями та розмови до опівночі. Це нові цікаві знайомства та безліч корисної інформації. Разом з тим, не варто забувати про безпеку. Рятувальники Донеччини дуже хочуть, щоб для кожної дитини літні канікули не були зіпсовані надзвичайними подіями. Для цього варто дотримуватися елементарних правил безпеки життєдіяльності.

А чи впевнені ви, що ваша дитина добре знає життєво необхідні правила безпеки? Чи знаєте власне ви, як поводитися у разі виникнення пожежі чи під час грози? Для того, щоб кожен бажаючий зміг перевірити свої знання правил безпеки життєдіяльності та проконтролювати, наскільки у даному питанні обізнані ваші діти та рідні, рятувальники Донеччини запускають онлайн-тестування. Вам потрібно лише відповісти на прості питання та дізнатися, чи правильно ви діяли б у тій чи іншій надзвичайній ситуації. Протягом літа, щотижня, тема та питання тестування оновлюватимуться. Подбайте про себе та своїх близьких! Перевірте свої знання з безпеки життєдіяльності! Пам’ятайте: безпека починається з кожного.

Пройти тест можна за посиланням    https://forms.gle/eic7qCXSFtJgvYSB6