портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Цікавий та насичений радісними очікуваними заходами тиждень мешканців Бахмутського психоневрологічного інтернату

Опубліковано 25 вересня 2019 року, 17:41 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Для підопічних Бахмутського психоневрологічного інтернату минулий тиждень був дуже насичений радісними очікуваними заходами.

18.09.2019 мешканців інтернату разом з вокальним гуртом (із числа підопічних) запросили на свято, присвячене дню села Зайцеве. Вокальний гурт дуже сподобався мешканцям Зайцевської громади. Хлопцям аплодували стоячі , викликали на «біс». Після концерту, головними учасниками якого були мешканці інтернату, їх запросили до дегустації страв української кухні, які залюбки приготували господині села.

20.09.2019 на хлопців чекав приємний сюрприз. Адміністрацією інтернату для них було організовано екскурсію по мальовничих містах Харківської області із заїздом на гору Кременець м. Ізюм. Також в м. Харків хлопці відвідали екопарк «Фельдман-Парк», де мали можливість поспілкуватись з живою природою, помилуватись фарбами осені, яскравими різноманітними квітучими хризантемами. І звичайно, пікнік приніс велике задоволення підопічним інтернату. Трішки стомлені, але дуже задоволені вони повернулися додому.