портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Делегація Донецької ОДА відвідала Львівщину в рамках проєкту «Змінимо країну разом»

Опубліковано 30 січня 2020 року, 18:10 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Делегація Донецької облдержадміністрації під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної разом з представниками Луганської та Івано-Франківської області протягом 29-30 січня перебували на Львівщині. У межах візиту порушили питання плану заходів щодо реалізації Меморандуму про співпрацю в рамках Програми «Змінимо країну разом», що передбачає розширення території Програми.

Під час візиту відбувся круглий стіл, де обговорили досвід реалізації проєктів у рамках конкурсів освітніх, культурних та медійних обмінів у межах Програми, проєкт «Схід і Захід разом» та екологічну політику Львівської та Донецької областей.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації зазначила, що співпраця з Львівською областю сприяє єднанню українців з різних куточків держави.

«Львівська область щиро і гостинно зустрічає гостей. І, що найбільш приємне, така ж вона і в співпраці з колегами. Ми раді реалізовувати спільні проєкти, які відкривають між нами нові перспективи для розвитку не тільки нашого регіону, а й усієї держави. Донецька область завжди відкрита, готова до нових досягнень. Лише спільними зусиллями ми змінимо країну на краще», – зауважила Юлія Костюніна.

Меморандум про співпрацю в рамках Програми «Змінимо країну разом» між Міністерством освіти і науки України, Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією, Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, Луганською обласною державною адміністрацією, Донецькою обласною державною адміністрацією, компанією ДТЕК – DTEK та Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» було підписано в рамках конференції “Співпраця задля розвитку”, що відбулася 9-10 грудня 2019 року в селі Плав’я.