портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів

Опубліковано 30 січня 2020 року, 18:02 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулось засідання регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, під головуванням голови облдержадміністрації Павла Кириленка.

В ході засідання було розглянуто перелік інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, враховуючи вимоги діючого законодавства, рекомендацій Мінрегіону та доручень Прем’єр-міністра України, наданих на селекторних нарадах

За результатами засідання сформовано уточнений перелік інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. До уточненого переліку включено 51 інвестиційний проєкт на загальну суму коштів ДФРР 850,0 млн. грн., в тому числі 19 інвестиційних проєктів, роботи по яким були розпочато у 2019 році та 32 нових проєкти.

Крім того передбачено 94,6 млн. грн коштів на реалізацію проєктів – переможців "Всеукраїнського громадського бюджету" від загального обсягу коштів ДФРР.