портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дітей Волноваського району привітали зі святами

Опубліковано 03 січня 2019 року, 15:41 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих. 

В переддень Нового року та Різдвяних свят радник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Микола Трофименко та голова Волноваської райдержадміністрації Дмитро Такаджи з привітаннями для дітей завітали до Старогнатівській ЗОШ I-III ступенів, де панувала по-справжньому тепла атмосфера. 

Маленькі мешканці Старогнатівської сільської ради в карнавальних костюмах улюблених супергероїв щирими усмішками зустрічали гостей. 

Вітаючи діточок від імені губернатора Донецької області Олександра Куця та від себе особисто Микола Трофименко привітав усіх із наступаючими новорічними та різдвяними святами та побажав дітлахам здійснення найзаповітніших мрій і бажань та отримання гарних подарунків. Всім дорослим він висловив побажання достатку, щастя, благополуччя у родинах та віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої країни. 

Під час вручення солодощів, які отримала кожна дитина, звучали різдвяні колядки та новорічні пісні, після яких було море овацій та аплодисментів. 

І, хоча, свято закінчилося, теплі враження від нього залишилися, щоб ще довго зігрівати серця дітей добром, любов`ю і надією. 

Зазначимо, що солодкі подарунки від Донецької обласної державної адміністрації отримали 1297 дітей Волноваського району, що проживають на лінії розмежування