портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на Х тематичні зміни

Опубліковано 01 жовтня 2019 року, 09:19 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації


70 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на Х тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», в тому числі 32 дитини з 27 вересня - до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на Х тематичну зміну «Гартуємо волю і міць», та 38 дітей з 25 вересня - до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на Х тематичну зміну «Артеківська козацька січ». 

Головним завданням програми тематичної зміни «Гартуємо волю і міць»  ДП «УДЦ «Молода гвардія є виховання у дітей патріотичних почуттів та громадянської відповідальності.  

У рамках зміни пройде спортивна історико-патріотична гра «Ми козацького роду нащадки», присвячена Дню українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці. 

Програмою передбачається проведення ряду освітньо-виховних заходів різного рівня та форми реалізації, що сприятимуть збагаченню у дітей знань з історії України, українського козацтва, героїки визвольного руху, особливостей діяльності силових  структур України.

В рамках зміни «Артеківська козацька січ» ДПУ «МДЦ «Артек» відбудуться рольові історичні ігри, знайомство з традиційними вишкілами, сучасними стратегічними іграми.

 Головними подіями зміни стануть – дослідницька гра «У пошуках козацьких скарбів», дитячо-юнацький збір «Ой, там на горі Січ іде» , історична гра «Де козак – там і воля, і слава». Ключовими заходами зміни стане святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня Українського козацтва.

Зміна триватиме 21 день. 

Бажаємо дітям яскравих емоцій, веселого відпочинку та нових друзів!

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 20 жовтня  2019 року, в ДПУ «МДЦ «Артек» - з 18 жовтня 2019 року.

Для отриманням путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій за місцем проживання.