портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячого центру «Молода гвардія» на Х тематичну зміну

Опубліковано 28 вересня 2020 року, 17:03 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Тридцять одна дитина, що потребує особливої соціальної уваги та підтримки, направилася з Донецької області на Х тематичну зміну до дитячого центру «Молода гвардія».

Головним завданням програми тематичної зміни «Гартуємо волю та міць»,  ДП «УДЦ «Молода гвардія» є соціально-реабілітаційне спрямування (розвиток інтересів, здібностей, нахилів, потреб у самореалізації вихованців).

Протягом тематичної зміни реалізується програма спортивно-патріотичної гри «Ми – козацького роду нащадки», ціль якої – формування та закріплення інтересів до історії та звитяг українського війська від козацької доби до сучасного періоду.

Головними подіями зміни стануть – «День захисника України», «День українського козацтва», «День Святої Покрови Пречистої Богородиці», річниця створення Української повстанської армії.

Зміна триватиме 21 день.

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 20 жовтня 2020 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад за місцем проживання.