портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для представників ОТГ провели семінари-наради

Опубліковано 19 грудня 2018 року, 16:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

На базі комунального підприємства «Регіональна телерадіокомпанія «Регіон-Донбас» з метою надання методичної та практичної допомоги з питань подальшого розвитку громад Донецької області департаментом інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації організовано та проведено семінари–наради з представниками об’єднаних територіальних громад за участі спеціалістів структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Розпочалась зустріч доповіддю в.о. начальника управління містобудування та архітектури Василя Теклюка про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Начальник відділу розвитку системи надання адміністративних послуг управління розвитку підприємництва, адміністративних послуг та ринкового середовища департаменту економіки облдержадміністрації Тетяна Бервенова розповіла про Центри надання адміністративних послуг області та можливості їх розвитку і вдосконалення.

Заступник начальника управління – начальник відділу розвитку підприємництва та регуляторної політики управління розвитку підприємництва, адміністративних послуг та ринкового середовища департаменту економіки облдержадміністрації Світлана Карагодова поінформувала присутніх про розробку місцевих програм розвитку малого і середнього підприємництва, етапи та стадії їх формування і реалізації; пріоритети надання фінансової підтримки.

Начальник відділу координації сфери публічних закупівель управління економіки соціальної сфери та розвитку територій департаменту економіки облдержадміністрації Ігор Старолатка висвітлив питання типових помилок у сфері публічних закупівель.

Представники департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації: начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню управління організації та розвитку медичної допомоги населенню Яніна Ватуліна та заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню Марина Корнєєва говорили про поточні напрями роботи системи охорони здоров’я області, зокрема про хід медичної реформи та її перспективи.

Під час зустрічі присутні представники об’єднаних територіальних громад були ознайомлені з різноманітними питаннями широкого спектру діяльності органів місцевого самоврядування.