портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників будівельної промисловості та суміжних галузей!

Опубліковано 26 жовтня 2020 року, 14:13 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Повідомляємо, що у м. Києві, з 10 по 12 листопада 2020 року відбудеться спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2020».

Захід є площадкою для огляду та оцінки товарів і послуг, що експонуються державними структурами із закупівлі, а також організаціями, що займаються забезпеченням будівельних об’єктів сировиною, матеріалами, обладнанням, технікою. Ця професійна подія є чудовою нагодою для національних та міжнародних компаній позиціонувати себе на українському будівельному ринку, проаналізувати конкурентоспроможність своєї продукції, знайти нових партнерів, дійти комерційної згоди, ознайомитись з передовими досягненнями сучасних технологій будівництва.

В рамках виставкового заходу планується проведення міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства».

До участі запрошуються архітектори, містобудівники, будівельні компанії, комунальні служби, представники центральних органів влади, обласних та районних держадміністрацій, місцевих органів самоврядування, державних і приватних підприємств, міжнародних організацій та фондів.

Більш детальна інформація для учасників та відвідувачів виставкового заходу, умови участі за посиланням https://www.iec-expo.com.ua/eseua-2020.html або за тел. 068 538 39 46.