портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які проживають на тимчасово окупованих територіях!

Опубліковано 03 травня 2019 року, 15:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Донецькою облдержадміністрацією продовжується реалізація комплексу заходів з забезпечення проведення зовнішнього незалежного оцінювання (далі – ЗНО) для випускників навчальних закладів, які розташовані як на підконтрольних українській владі територіях, так і на тимчасово окупованих.

Повідомляємо, що мешканці тимчасово окупованих районів Донецької області можуть взяти участь у ЗНО ВИКЛЮЧНО на підконтрольних українській владі територіях. Для участі у ЗНО необхідно оформити електронний дозвіл для  перетину лінії розмежування.

ІНСТРУКЦІЯ З ОФОРМЛЕННЯ ДОЗВОЛУ ДЛЯ ПЕРЕТИНУ ЛІНІЇ РОЗМЕЖУВАННЯ

Для перетину лінії розмежування у зоні проведення Операції об’єднаних Сил необхідно мати електронний дозвіл для переміщення осіб у зоні проведення ООС. Цей дозвіл можна оформити самостійно, зареєструвавшись на сайті Служби безпеки України за посиланнямhttps://urp.ssu.gov.ua/ (при реєстрації на сайті необхідно вказати адрес власної електронної пошти). Зазначаємо, що до реєстрації не допускаються скриньки, створені на сервісах mail.ru та yandex.ua.

Особам, які при оформленні дозволу допустили помилку в анкетних даних необхідно провести ануляцію дозволу. Анулювати дозвіл можна виключно особисто, звернувшись з паспортом та ІПН до координаційних центрів або груп СБУ.

За два місяці до завершення терміну дії перепустки у особистому кабінеті на сайті СБУ з’являється можливість продовження строку дії перепустки (з’являється кнопка червоного кольору «Переподати»).

Якщо ви  не встигли натиснути кнопку «Переподати», необхідно видалити свої дані з бази СБУ, для того щоб в подальшому оформити новий дозвіл. Для цього вам необхідно особисто звернутись до координаційних центрів або груп СБУ за телефонами:

Велика Новосілка 097-258-38-47, 050-848-69-35;

Координаційний центр м. Краматорськ 068-351-09-63;

Координаційна група м. Старобільську 066-092-36-04; 096-243-84-02; 066-897-50-81, 095-751-98-9

Подані заявки на видалення з бази СБУ розглядаються протягом 1-3 робочих днів. Перевірити це можна шляхом повторної подачі заявки на сайті СБУ. Якщо при введенні анкетних даних з’являється червона кнопка з написом «Такі серія та номер паспорту є у базі даних», це означає, що попередня інформація ще не видалена.

Після подачі заявки на оформлення електронного дозволу на переміщення у зоні проведення ООС, необхідно дочекатись появи статусу «Оформлено», який з’явиться автоматично протягом 10 календарних днів з моменту подачі. Дозвіл діє без обмеження терміну дії.

Нагадаємо, що контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні ООС перейшли на новий режим роботи. За «літнім» режимом роботи КПВВ працюють щоденно з 7:00 до 18:30.