портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у Костянтинівці відбувся показ фільму «Жінка в полоні»

Опубліковано 01 серпня 2019 року, 12:38 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми 30 липня у Костянтинівському кінотеатрі "Супутник" відбувся показ фільму «Жінка в полоні». Показ фільму - це частина інформаційної акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми. Організатори інформаційної акції - Донецька облдержадміністрація та Костянтинівська міська рада.

Участь у акції взяли представники суб’єктів національного механізму взаємодії, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми.

Акція відбувалась за підтримки Міністерства соціальної політики України, Міжнародної організації з міграції в Україні - Агентства ООН з питань міграції, Координатора проектів ОБСЄ в Україні та представництва організації «Кампанія А21» в Україні.

Глядачі ознайомилися з історією 52–річної угорки Маріш, яка уже десятиліття перебуває у рабстві в одній родині, працюючи по 20 годин на день без оплати. Гнобителі відібрали в неї документи і забороняли виходити з дому без дозволу. З Маріш поводилися, як із твариною.

Показом фільму ще раз привернуто увагу громадян України до проблеми сучасного рабства, тяжкого життя людей, які опиняються в такій ситуації та виборюють своє право на існування у торгівців людьми.