портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина обрала кращих спортсменів та тренерів лютого 2021 року

Опубліковано 15 березня 2021 року, 17:33 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

По закінченню лютого 2021 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнаний Олександр Хоцянівський – заслужений майстер спорту України з боротьби вільної, срібний призер XXIV Київського міжнародного турніру, присвяченого видатним українським борцям та тренерам, який починав свою спортивну кар’єру в селищі Андріївка (нині – Волноваський район), а сьогодні представляє місто Маріуполь. Відповідно звання тренера місяця отримав його особистий наставник, заслужений тренер України Ігор Гаманілов.

Майстер спорту України з сумо, володарка «золота» чемпіонату України серед молоді до 21 і 23 років із міста Бахмут Єлизавета Моренко разом зі своїм особистим наставником, заслуженим тренером України Олегом Ревою відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали: заслужені майстри спорту України зі спортивних танців на візках, переможці чемпіонату України Сніжана і Володимир Керничні та їх тренер Олена Харченко з міста Слов’янськ.

Інші новини за темою