портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина потребує забезпечення підтвердженого режиму тиші для проведення робіт на критично важливих об'єктах інфраструктури

Опубліковано 10 вересня 2020 року, 10:54

Питання необхідності забезпечення підтвердженого режиму тиші для проведення робіт на критично важливих об'єктах інфраструктури обговорювалося під час спільної зустрічі голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка з командувачем ООС Володимиром Кравченком та заступником голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Марком Етерінгтоном 10 вересня.

Йдеться передусім про ремонт "дороги життя" у Жованці, відновлення водопостачання у Зайцевому, а також пошкодженої у 2014 році газорозподільчої станції у Мар'їнці. Все це - об'єкти, від яких залежить життєзабезпечення прифронтових населених пунктів.

«Донецька обласна державна адміністрація виділила з обласного бюджету кошти на проведення необхідних робіт, але без підтвердженого режиму тиші розпочатися вони не можуть», -  зазначив Павло Кириленко.

Пан Етерінгтон констатував, що дані питання вкрай важливі і запевнив, що місія ОБСЄ "допоможе настільки, наскільки зможе".

"Ми розглядатимемо ці питання як пріоритетні у своїй роботі", - сказав він.