портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дорожня інфраструктура: добігають кінця роботи з відбудови автопавільйонів вздовж траси Н-20 між Волновахою та Маріуполем

Опубліковано 25 червня 2019 року, 10:04 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

На державних автодорогах Донеччини продовжуються роботи з реконструкції автопавільйонів та облаштування зупинкових майданчиків. Нагадаємо, в останні роки ці об’єкти дорожнього сервісу відбудовуються переважно з дотриманням єдиного стилю дизайну для кожної окремої міжнародної, національної або територіальної траси.

Невдовзі завершиться комплексний ремонт автопавільйонів на ділянці Волноваха – Маріуполь (а/д Н-20 Слов’янськ – Донецьк – Маріуполь) та на під’їзді до Богородичного (а/д Т-05-21 /М-03/ – під'їзд до м. Святогірська). 

Реконструйовані споруди вже мають ділянки державних доріг за основними маршрутами руху сполученням Слов’янськ – Краматорськ (а/д Н-20 Слов’янськ – Донецьк – Маріуполь), Слов’янськ – Лиман (а/д Т-05-14 Добропілля – Лиман), Добропілля – Покровськ (а/д Т-05-15 Олександрівка – Покровськ – Костянтинопіль), від кордону з Харківською областю до Слов’янська (а/д М-03 Київ – Харків – Довжанський) тощо. Оновлені автопавільйони за маршрутами регулярних пасажирських перевезень облаштовано посадковими майданчиками з пандусними з’їздами для зручного пересування маломобільних груп населення.

Роботи виконуються за рахунок Державного дорожнього фонду (за бюджетною програмою 3111020 «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення»).