портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дякуємо Уряду Японії за турботу про юних мешканців району

Опубліковано 07 листопада 2018 року, 11:39

Уряд Японії опікується дітьми Бахмутського району, які проживають в населених пунктах вздовж лінії розмежування, та надає навчальним закладам допомогу, аби діти навчались у належних умовах.

6 листопада  в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна та начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек зустрілися з Уповноваженим Послом Японії в Україні Шігекі Сумі, керівником  економічного відділу Ріцуко Іноуе, головою Представництва ЮНІСЕФ в Україні Джама Гулейд і разом з Новолуганським сільським головою Костянтином Саркісовим відвідали Новолуганську ЗОШ І-ІІІ ступенів і Світлодарський НВК. Іноземні гості завітали до навчальних закладів з приємними подарунками. Від Уряду Японії заклади отримали нові меблі, спортивний інвентар, дидактичні матеріали та шкільне приладдя.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна висловила щиру вдячність  Уряду Японії за турботу про юних мешканців району, допомогу в створенні належних умов для їх навчання, що сприятиме проведенню якісного навчально-виховного процесу.

За сприяння Уряду Японії представники Світлодарського НВК беруть участь у проекті «Школа, безпечна для дітей», і під час візиту іноземної делегації  колектив закладу на чолі з директором Ольгою Гутнік презентував результати цієї роботи.


Бахмутська райдержадміністрація