портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фестиваль вертепів «ВЕРТЕП-ФЕСТ-2019» пройшов у Волноваському районі

Опубліковано 16 січня 2019 року, 09:04 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

14 січня 2019 року до міста Волноваха зі святковим виступом у рамках ІІІ Всеукраїнського фестивалю вертепів «ВЕРТЕП-ФЕСТ 2019» завітали студенти Української Академії Лідерства з різних регіонів України. 

Українська академія лідерства вже третій рік поспіль, поширюючи різдвяні традиції на Сході, формує українську ідентичність та об’єднує молодь із різних куточків країни. Мета фестивалю – привернути увагу до нашої культурної спадщини, традицій, по-новому подивитися на нашу історію. 

Морозного ранку на залізничному вокзалі делегацію зустрічали учні Волноваської ЗОШ № 2 та представники Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації. Фестиваль вертепів відбувся у двох локаціях – Волноваському БДЮТ та на центральній площі міста. Привітати учасників «Вертеп-Фесту-2019» завітав голова Волноваської райдержадміністрації Дмитро Такаджи, який щиро подякував студентам за яскравий виступ та побажав миру і добра. 

Жителі Волноваського району ще раз отримали змогу зануритися у казкову атмосферу новорічних свят. 

Дякуємо студентам Української Академії Лідерства за хороші пісні, яскраву виставу та добрі побажаннями на 2019 рік. 

Після виступу у м. Волноваха учасники фестивалю вертепів «ВЕРТЕП-ФЕСТ-2019» відправились до м. Маріуполь, де виступили із вертепами та колядками на головній сцені міста.