портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

"Гідна країна для гідних людей": наметове містечко у Лиманському районі приймає гостей

Опубліковано 27 серпня 2020 року, 09:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Наметове містечко у Лиманському районі приймає гостей у рамках реалізації проекту "Гідна країна для гідних людей". 

Наметове містечко у селищі Щурове, на б/в «Сонячний», зорганізувало  Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.   

Свої заходи провів ГО «Клуб Рибалок України - UaFishingClub»:  змагання з риболовлі, майстер- класи з туризму та таборування, практичні заняття з облаштування побуту в диких умовах, молодь спробувала свої сили у кухарській справі, пройшла навчання з користування й догляду за туристичним спорядженням.

Були проведені обласні змагання зі стритболу, де всі учасники змагань отримали рейтингові бали системи GO STREETBALL в залежності від результатів. Змагання проходили за офіційними правилами FIBBA 3х3. Свіже повітря і хвойний ліс, створили незабутню атмосферу учасникам змагань.

Також проходили  учбово-тренувальні збори збірної Краматорську з боксу, де спортсмени займалися не тільки фізичною підготовкою, а й вивчали навички туризму, спортивне орієнтування, розведення багаття, облаштування намету і багато іншого.

Свої заходи провів й клуб «Йога центр Краматорськ», де усіх чекали йога на світанку, медитація і звукотерапія, вегетаріанське харчування і багато іншого.