портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ГО "Шифт" запрошує молодь Донеччини для реалізації своїх підприємницьких ідей

Опубліковано 02 червня 2020 року, 15:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Громадська організація “Молодіжний рух “Шифт” запрошує молодь Донеччини для реалізації своїх підприємницьких ідей.

«Шифт» була заснована влітку 2018 року та займається розвитком підприємницького мислення молоді.

За 2 роки організація реалізувала низку проєктів – літній табір з соціального підприємництва, «Соціальне підприємництво для молоді зі сходу», школа підприємництва для підлітків «IdeaShift» та інші.

Зараз в Краматорську в партнерстві з Донецьким обласним молодіжним центром та за підтримки програми “Економічна підтримка східної України” ГО «Шифт» реалізує проєкт “Арт-коворкінг: креативне підприємництво для молоді”. Це простір, в якому молоді люди можуть реалізувати свої підприємницькі ідеї, використовуючи обладнання арт-коворкінгу. Це можливість створити свій прототип за допомогою консультантів, протестувати його та розробити свою бізнес-модель.

Резиденти арт-коворкінгу займаються пошивом сумок, рюкзаків та бананок з використаного одягу, виготовляють авторські блокноти, стікерпаки та листівки,  створюють колажі та принти на футболках.

Арт-коворкінг знаходиться за адресою Паркова, 99 та працює з 12 до 19 години у будні дні.

До кінця цього року для мешканців Краматорську арт-коворкінг працює безкоштовно, але потрібно зареєструватись, заповнивши анкету https://forms.gle/NLfJzwi8V45MX3ob8.

Для молоді віком від 15 до 23 років в арт-коворкінгу будуть проходити безкоштовні майстеркласи з техніки колажування для створення зображень та друку на футболках, створенню власного щоденника, створення упаковки, створення наліпок та стікерпаків, апсайклінгу, створенню сумок та іграшок з вживаного одягу.

Щоб взяти участь у майстеркласі, потрібно заповнити анкету https://forms.gle/YdSXEJn9PiTfcVyL8 та пройти конкурсний відбір.

Для учасників, які мотивовані заробляти кошти на власних вміннях та створенні креативного продукту буде організована навчальна програма “креативне підприємництво” та навчальний візит до креативних фірм Івано-Франківська.