портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко зустрівся зі студентами Донеччини

Опубліковано 17 листопада 2020 року, 12:38

У Міжнародний день студентів голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко зустрівся зі студентами вищих навчальних закладів, розташованих на території області, та представниками молодіжної ради при ДонОДА. Зустріч пройшла з дотриманням карантинних вимог, тому частина присутніх спілкувалась з очільником області у форматі онлайн

«Я радий вітати вас у стінах облдержадміністрації, радий вітати вас з вашим днем. Днем свободи вашої думки, днем вашого натхнення, енергії, що супроводжує вас протягом усього життя. Студентські роки не тільки наповнені романтикою і позитивом, а й визначають вашу майбутню кар’єру, ваше місце у суспільстві. Держава покладається на ваш професіоналізм, патріотизм, віру у світле майбутнє, адже саме ви будете формувати майбутнє держави. Донецька облдержадміністрація всебічно підтримує молодь. Наразі розробляється проєкт регіональної соціальної програми «Молодь Донеччини» на 2021 – 2025 роки, де є окремий розділ «Підтримка студентської молоді». Профільні структурні підрозділи опрацьовують реальні проблеми молоді для того, щоб програма була дієвою, «живою»», - сказав голова ОДА.

Студенти розповіли, чим наповнене їхнє життя: волонтерська діяльність – від допомоги літнім людям, людям з особливими потребами, до виготовлення захисних екранів для медичних працівників; стажування у структурних підрозділах облдержадміністрації та міських рад; написання проєктів та подальша їхня реалізація та ще багато інших напрямків. Також вони запитали в очільника області, які три головні риси мають бути у державного службовця. «Порядність, цілеспрямованість, бажання творити, а не руйнувати», - впевнений Павло Кириленко.

Окремо він звернувся до студентів із закликом берегти своє здоров’я та дотримуватись протиепідемічних заходів при відвідуванні громадських місць.