портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Донецької ОДА представив активу громади голову Покровської райдержадміністрації Андрія Бондаренка

Опубліковано 22 лютого 2021 року, 10:35

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко  представив голову Покровської районної державної адміністрації Андрія Бондаренка активу громади, керівникам провідних підприємств, установ та організацій, міським, селищним головам територіальних громад, правоохоронцям.

На посаду голови Покровської РДА Андрія Бондаренка призначив Президент України Володимир Зеленський своїм розпорядженням №69/2021-рп 16 лютого 2021 року.

Очільник області привітав Андрія Олександровича з фактично перепризначенням, оскільки і до реформи адмінустрою він обіймав цю посаду.

"Переконаний, що він виправдає покладену на нього довіру Президента й громади, і зміни, які відбуваються, матимуть позитивний результат", - зазначив Павло Кириленко і запевнив, що держава та обласна адміністрація (як її представник на Донеччині) не стоїть осторонь проблем, які виникають у громадах у  перехідний період.

Андрій Бондаренко своєю чергою зазначив, що "рік тому було лише бажання працювати. Сьогодні є досвід роботи навіть в складних умовах пандемії і колектив, який працює заради людей і розвитку громад".